Gastouder sylvia jabaaij. Albardaplantsoen 31 tel 0787070734
Elke seizoen heeft zo weer zijn eigen thema’s , samen met de stagiaires  proberen  we elke keer weer leuke vernieuwende activiteiten te organiseren die dan ook weer op de knutselwerkjes aansluiten. We zijn afgelopen vrijdag naar de dierentuin geweest en knutselen dan veel dingen die we daar gezien hebben mooie vlindertjes een olifant.

Met Sinterklaas naar  het Sinterklaashuis, en passen we de werkjes daar weer voor aan, maar ook letten we goed op de leeftijden kinderen van 2 kunnen niet alles maken die de kinderen van 10 jaar weer makkelijk kunnen, en de kinderen van 10 moeten wel gemotiveerd zijn dus moeten we wel dingen verzinnen die voor hun weer leerzaam zijn en zich niet vervelen. 


 


 Ook besteden we uitgebreid aandacht aan de jarige, we bakken een taart en zingen met zijn allen.


In de zomer en lente zijn we heel veel buiten, we gaan lekker picknicken op het speelveld ,voor de deur, spelen we verstoppertje of Annemaria Koekoek , voetballen, of maken een ketting van de madeliefjes, ouderwetse spelletjes zoals met zijn alle springtouwen of stoepkrijten, en als het heel warm is pakken we de tuinslang en houden we een watergevecht.