Gastouder sylvia jabaaij. Albardaplantsoen 31 tel 0787070734


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Tuana - 2014-04-08 22:24:31

Sylvia is de aller liefste oppas die je maar kan hebben, ze is heel lief en we mogen altijd heel veel leuke dingen doen zoals, naar de bioscoop, dierentuin of laatst heb ik van Sylvia geleerd om zelf een kussentje te naaien, dit vind ik heel leuk om te doen.
Ook zorgt ze altijd dat er van alles is om tussen te kiezen als we tussen de middag bij haar eten.
Zelfs toen ik een keer niet lekker was kon ik bij Sylvia blijven in plaats van naar school en was ze nog eens extra lief voor mij, ook had ik een keer een allergische  reactie en had enorme jeuk, ze wist meteen wat ze moest doen, en hielp mij heel goed.
Samen met mijn zusjes zit ik al meer dan 3 jaar bij haar in de opvang en wil er niet meer weg.

Tuana.Grin

jacinda/carisa - 2014-04-08 18:23:34

Sylvia is een goede opasser en ze is lief groetjes jacinda/charisa


Romy - 2014-04-08 17:04:21

Sylvia is mijn moeder ze is de beste en ook voor andere . kinderen zo lief. zowiezo is ze leuk/groetjes Romy ;).
Grin

Emina - 2014-04-02 21:26:53

Sylvia ken ik al bijna 9 jaar en zij is een van de meest betrouwbare, openhartige, zorgzame en niet te vergeten lieve oppas die jij je als ouder zijnde kan wensen. Sylvia ken ik ook privé en ik kan het vertellen dat ze het nooit over de kinderen en/of ouders heeft (ze is betrouwbaar). Ik heb twee zoons van 9 en 6 jaar. Sylvia heeft een tijdje op hun gepast. Ze staat altijd voor anderen klaar en de kinderen vinden het heerlijk om bij haar te spelen. Laats kwam mijn oudste uit school en hij dacht dat ik niet thuis was. En raad eens naar wie hij toen gegaan is: naar Sylvia. Hij voelt zich veilig bij haar en is met zijn "probleem" naar haar toe gegaan. Dus wil jij je kind bij een oppas achterlaten die: lief is, proffessioneel is, betrouwbaar is. Kies dan voor Sylvia.groetjes emina

Choisy - 2014-04-02 19:33:52

Mijn naam is Choisy ik ben geboren in Gongo in Afrika, 6 jaar geleden heeft het gastouderbureau mij aan Sylvia voor gesteld, en hadden wij meteen een klik, zij was meteen heel lief voor mijn zoon toen 5 jaar jong, en hij voelde zich meteen thuis.
Sylvia is heel erg betrokken bij ons gezin, zij is heel lief voor mijn drie kinderen en staat altijd voor ons klaar, zij doet dit werk echt met haar hart, en zeker niet alleen voor het geld.
Je kunt met haar alles bespreken en dit blijft ook altijd tussen ons, zij gaat heel goed om met de privacy.
Alles word altijd goed verzorgt aan hygiëne word ook een hoop aandacht besteed, maar wel zodat de kinderen er geen last van hebben, alles is ingericht voor de kinderen.
Ik kan Sylvia dan ook van harte aanbevelen.
groetjes Choisy.

sahima - 2014-04-02 17:39:13

Twee jaar geleden is Sylvia gastmoeder geweest van mijn kinderen. Mijn dochter was toen vijf en mijn zoon drie.
Beide kinderen gingen met veel plezier naar Sylvia.

Ik heb voor Sylvia gekozen. Als eerst,omdat  zij open stond voor flexibele opvang. Wat voor mij erg belangrijk was gezien ik werk in de zorg.

Mijn zoon is autistische en Sylvia was een van de weinige die Djeet wilde opvangen. Zij wist mijn zoon goed op zijn gemak te stellen, veilig te laten voelen en aan te sluiten bij zijn behoeften. 

Mijn dochter genoot van het huiselijke sfeer bij Sylvia. Spelen binnen en buiten, veel knutselen, bakken, etc. Als ze geen zin had om iets te doen kon ze lekker op de bank hangen zoals thuis.  

Communicatie tussen Sylvia en mij verliep via een schrift en met brengen en halen van mijn kinderen. Zij nam altijd voldoende tijd om mij te woord te staan en over de dag van mijn kinderen te vertellen. Dit vond ik persoonlijk erg fijn. Zeker als het om mijn zoon ging die niet kan praten. Ik heb ook regelmatig telefoontjes van Sylvia gehad, omdat ze iets was vergeten te vertellen. Erg betrokken bij haar gastkinderen en hun ouders.

bedankt Sylvia voor goede opvang.
kus Djena, Djeet en Sahima
 

Grin

Nathalie - 2014-03-26 21:06:36

Wij hebben een dochter van 2 jaar die sinds 1 jaar met veel plezier naar Sylvia gaat.
Onze dochter heeft o.a. voedselallergie en Sylvia houdt overal rekening mee.

Sylvia  onderneemt leuke en educatieve activiteiten met de kinderen. Via het opvangboekje blijf je op de hoogte wat je kind die dag gedaan / gegeten heeft. Kinderen hebben structuur, regelmaat,ritme en een fijne vertrouwde veilige omgeving bij Sylvia.

Ik kan Sylvia van harte aanbevelen als gastouder. Ze is een betrouwbare, leuke en betrokken gastouder die goed en duidelijk communiceert en bovenal kijkt naar wat het kind nodig heeft.

Nathalie Matser

Glodi - 2014-03-25 14:47:58

Halo ik ben Glodi, toen ik vijf jaar was kwam ik bij Sylvia in de opvang, door mijn Afrikaanse afkomst had ik erg veel moeite op school en zeker met de Nederlandse taal, nu ben ik 10 bijna 11 jaar en ben ik de beste op school, Sylvia heeft ons enorm geholpen, ook mijn moeder, zij is altijd zeer betrokken bij alle vraagouder, niet voor niets voelen wij zusje van 3 en broertje van 6 al jaren thuis. bij haar, we kunnen hier heel fijn spelen in de speeltuin voor de deur, kunnen voetballen maar ook heeft zij een wii en ds waar we af en toe op mogen spelen, als het regent heeft Sylvia altijd de nieuwste films om te kijken.
Toen mijn zusje geboren werd was Sylvia binnen een uur in het ziekenhuis om ons te feliciteren.
Ze is er altijd voor ons.
Helaas word ik al bijna te groot voor de opvang en heeft Sylvia mij al heel veel geleerd om zelf te doen en maak ik plek voor een ander kindje die hoop ik net zoveel kan leren en zich net zo thuis voelt als ik altijd gedaan heb.

Glodi Diogo.

irem - 2014-03-25 13:00:29

Ik vindt het leuk om bij Sylvia bij de opvang te zijn omdat: ik heb vorige keer leuke dingen geknutseld en we gingen naar  blijdorp en  we knutselen veel en Sylvia organiseerd hele leuke activiteiten, zoals naar een speciale boerderij in de vakantie waar we lammetjes een flesje mochten geven daarna lekkere pannenkoeken gegeten en  ik ben net 10 jaar geworden en we hebben hier heel leuk mijn verjaardag gevierd ,ik zit hier al 3jaar en ik ben 10 jaar en ik heb 2 zusjes  een van 8 en een van net 1 jaar en  die vinden het heel erg leuk. groetjes irem